Kányi Görög Katolikus Egyházközség
Menü
 
Egyházközség története
 
Lelkiségünk
 

HÍREK, ESEMÉNYEK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Nagyheti és húsvéti istentiszteleti rend egyházközségünkben

paróchus  2011.04.27. 17:17

A nagyheti és húsvéti ünnepi istentiszteleteink a következőek voltak a Kányi egyházközségben.

Új oltártakarók megszentelése Kányban

paróchus  2011.03.14. 12:16

Vajhagyó vasárnap (március 6.) a Szent Liturgia után új, böjti színű oltárterítőket szentelhettünk meg a kányi templomunkban. A terítők Szatmárnémetiben készültek, egy ottani egyházi varrodában és felajánlásból sikerült azokat beszerezni templomunkba. Hála érte az Úrnak!

Főpapi trónus megszentelése Kányban

paróchus  2011.03.01. 18:42

Istennek hála újból gazdagodott a kányi templomunk, elkészült a templomunk egyik legfontosabb berendezési tárgya: a főpapi trónus.

Egyházközségi képviselőtestületi űlés

paróchus  2011.03.01. 18:29

2011. február 13-án (vasárnap) tartotta a Kányi egyházközség a kányi paróchián soron következő rendes ülését, amelyen a testület megtárgyalta és elfogadta a 2010. évi társzámadást és a 2011. évi egyházi költségvetést. ezen kívül megtárgyaltuk az egyházközségben felmerült időszerű dolgokat, vitás ügyeket és azokban döntések születtek.

Új egyházközségi képviselőtestület megalakulása

paróchus  2011.02.24. 15:13

Jelentős esemény zajlott a Kányi egyházközségben, megalakult az egyházközség új képviselőtestülete.

a 2010. év anyakönyvi adatai egyházközségünkben

paróchus  2011.01.20. 17:31

A 2010. évben a Kányi egyházközség új anyakönyvi bejegyzései a következők  voltak.

Karácsonyi istentiszteleti rend egyházközségünkben

paróchus  2010.12.28. 18:19

A Kányi egyházközségünkben a karácsonyi ünnepi istentiszteleti rend a következő.

Új lépcső Krasznokvajdán

paróchus  2010.11.16. 13:28

Istennek hála - hosszas várakozás után - elkészült az új bejárati lépcső a krasznokvajdai kápolnánkhoz. Így most már templomunkba az új még tavaly elkészült bejárati ajtón át léphetünk be.

Felnőtt hittan egyházközségünkben

paróchus  2010.11.13. 20:21

Ismét elkezdtük a felnőtt hittant (katekézist) a Kányi egyházközségben. Minden szerdán du. bibliaóra lesz a kányi templomban, témánk a próféták könyvei.

Megemlékezés elhunytjainkról

paróchus  2010.10.30. 21:51

November 1. Egyházunkban Szent Kozma és Damján csodatévő ingyenes orvos vértanúk ünnepe. Ezen a napon mi is megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. Egyházközségünk istentiszteleti rendje a következő lesz.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Szent Illés Webrádió
 
Látogatók
Indulás: 2009-11-30
 
Képtár
 
Ajánlott oldalak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY